Din handlekurv
Registrer / logg inn

Personvern

Lightbird AS tar personvern på alvor, og legger vekt på at sikkerhet og trygghet er godt ivaretatt. Alle våre utsendelser baserer seg på kundens aktive aksept. Alle kunder har til enhver tid rett til innsyn i den informasjon som er lagret på kunden, hvordan de benyttes og hvilke sikkerhetstiltak som benyttes.

  • Lightbird AS garanterer at alle personlige opplysninger du gir ved opprettelse av kundekonto blir behandlet strengt konfidensielt. Det betyr at denne informasjonen ikke under noen omstendighet vil bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter enn Lightbird AS.
  • Vi behandler i utgangspunktet bare personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg. I de tilfeller hvor vi også behandler personopplysninger til andre formål, for eksempel for å sende deg informasjon om tilbud etc., gjøres dette bare når du har samtykket til det. Før du samtykker skal du være informert om hva opplysningene skal brukes til og av hvem.
  • Lightbird AS trenger din kontaktinformasjon for å kunne nå deg om det skulle oppstå problemer eller spørsmål i forbindelse med en bestilling. Uten korrekt postadresse, mobilnummer og e-postadresse handler du i nettbutikken på eget ansvar, og Lightbird AS kan ikke garantere levering i rett tid for de produkter du har bestilt.
  • Lightbird AS sender kun ut nyheter og tilbud til kunder som har gitt eksplisitt uttrykk for at de ønsker dette. Dersom du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra Lightbird AS endrer du denne innstillingen på din kundekonto.
  • Du kan selv endre eller slette dine personopplysninger ved å logge deg på din kundekonto. Dersom du ønsker å slette din kundekonto med alle opplysninger, bør du ta kontakt med Lightbird AS sin kundeservice.