Din handlekurv
Registrer / logg inn

Betaling

Vi tilbyr for tiden betaling med kort på Internett og mot faktura i posten sammen med varen. Dersom du velger å betale mot faktura tilkommer i tillegg et gebyr på kroner 50. Prisene i nettbutikken er inkludert moms på 25%.

Sikkerhet ved bruk av kort

Når du handler hos lightbird.no blir betalingen behandlet av DIBS, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. Med DIBS har man de samme garantier og den samme trygghet som i den den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljene er kryptert. Betalingsløsningen er oppdatert med kortselskapenes nye standard for sikker netthandel; 3D-Secure som innebefatter Verified by Visa og MasterCard SecureCode. Denne sikkerhetsløsningen innebefatter at du som kunde må taste inn ditt passord for å kunne gjennomføre betalingen. Du kan lese mer om DIBS, Verified by Visa og MasterCard Securecode ved å trykke på respektive logoer nedenfor.

Obs! Hvilken ekstra sikkerhetskontroll (ingenting, nettbank kode, engangskoder, kodekalkulator), varierer fra kort til kort og utsteder til utsteder.

Kort som godtas

Når du kjøper vi Internett hos oss kan du betale med Visa eller MasterCard/ Eurocard