Din handlekurv
Registrer / logg inn

Unngå luftveisproblemer i kulda!

«…..Av de løsningene vi har prøvd for trening i kaldt vær er dette den beste. Vi anbefaler det til alle som har astma – og til alle som ikke ønsker å få det…»

syklistene.no

LUNGPLUS er et puste munnstykke for aktivitet i kald/tørr luft. Lungplus medfører at fukt og varme i utåndingsluften gjenvinnes til innåndingsluften som blir mindre irriterende for luftveisslimhinnene. Lungplus er liten og enkel å ta frem når du trenger den. Den gir ingen klamme kinn. Lungplus passer alle aldersgrupper. Den er lett å rengjøre. Anbefales av leger for idrettsutøvere, mosjonister, astmatikere og KOLS-pasienter. Lungplus hindrer irritasjon av slimhinner i luftveiene. Den restituerer etter luftveisinfeksjon såvel som forebygger og gir velvære.

Toppidrettsutøvere  sier at Lungplus hjelper dem i kaldt vær, -  ”som å gå på ski om sommeren”.
Friske vil kunne trene og øke belastningen i kald luft. Derved reduseres faren for å utløse kuldeallergi og luftveisirritasjon.
Astma- og KOLS-pasienter får økt frihet og livskvalitet ved at de kan bevege seg ute i kaldt vær. Behovet for innhaleringsmedisin kan bli mindre. NAV tildeler Lungplus som hjelpemiddel, - kontakt din fastlege.

Testprodukt
Testprodukt er et produkt som kun benyttes til å teste betalingstjenesten. Produktet skal normalt ikke være synlig på våre websider, men vil tidvis kunne vises i forbindelse med tester. les mer...
Pris: kr 1,00 (inkl. 25% mva)

Side2 av 2Først   Forrige   1  [2]  Neste   Sist