Din handlekurv
Registrer / logg inn

Ønsker dere å være forhandler av Lungplus?

Lungplus brukes i dag av:

  • idrettsutøvere som får større utbytte ved trening i kaldt vær
  • den livsstilsbevisste person som vil beskytte sine luftveier i kaldt vær for å forebygge mot skader
  • personer med astma
  • personer med annen luftveissykdom
  • personer med hjerteproblemer som gir ubehag i kaldt vær

Det finnes i dag svært mange idretsutøvere som er aktive innen idretter som gjennomfører aktiviteter i kaldt vær. Lungplus vil gjøre det mulig å trene og belaste seg i kaldt vær uten økt irritasjon på luftveiene.
I Norge finnes i dag ca 300 000 lungesyke og ca 450 000 hjertesyke personer med luftveisproblemer i kaldt vær og i tillegg har ca 10 % av Norges befolkning astma. Disse problemstillingene er økende. I tillegg er det en økende gruppe friske personer som tar sin helse på alvor ved å gjennomføre preventive tiltak.
Lungplus kan brukes av alle grupper og aldre, - ingen grupper står utenfor.
Lungplus har en forebyggende effekt på luftveisubehag hos alle som har følsomme luftveisslimhinner. For personer med astma og KOLS betyr det økt frihet og livskvalitet ved at de kan bevege seg ute i kald, tørr luft.

Lightbird AS ønsker å tilrettelegge for salg av Lungplus i butikk. Mer informasjon finner dere i fanene til høyre. For å se denne informasjonen må dere være innlogget med rettigheter som butikk. For å få denne rettighet kontaktes Lightbird AS på lightbird@lightbird.no og vi tar kontakt med dere.