Din handlekurv
Registrer / logg inn

Lungplus Extra


Lungplus ekstra
Pris kr 338,00 (inkl. 25% mva)
For deg som trenger best varmegjenvinning med moderat pustemotstand. Perfekt til jogging og aktivitet utendørs. Også velegnet for voksne som sliter med KOLS, astma eller med tung pust i kaldt vær.
Antall
   Kjøp

Lungplus Extra for deg som trenger best varmegjenvinning med moderat pustemotstand. Perfekt til jogging og aktivitet utendørs. Også velegnet for voksne som sliter med KOLS, astma eller med tung pust i kaldt vær. Unngå "rusten" hals, ingen liker kald luft i luftveiene. Med Lungplus forvarmes- og fuktes luften i kaldt vær. Den gir deg større frihet.

 

Lungplus Extra er liten ( ca 25g ), lett å ha i lommen og enkel å ta frem når en trenger den.
Ingen klamme kinn og er enkel å rengjøre.


Mål: lengde 70mm, bredde 52mm, tykkelse 20mm, omkrets 124mm

Lungplus gir bedre pust i kaldt vær. Dette gir mulighet til å forebygge sykdom og gir større frihet for dem som plages med KOLS, astma eller tung pust.

Lungplus er en fukt og varmeveksler som gir bedre pust i kaldt vær og mulighet til å forebygge sykdom. Lungplus er utviklet for idrettsutøvere, men er også ideell for alle som er aktive i kaldt vær. Den hjelper de som plages med KOLS, astma eller tung pust, i kaldt vær.

Munnbåren fukt- og varmeveksler gjør at fukt og varme i utåndingsluften gjenvinnes. Varme og fuktighet fra luften som pustes ut magasineres i munnstykket for deretter å varme opp og fukte den tørre kalde luften som pustes inn. Dette medfører redusert irritasjon og redusert fare for skade i luftveisslimhinnene. Dette er spesielt viktig for astmatikere som har betydelig økt følsomhet for kulde i luftveiene. Kald luft vil kunne utløse og forverre astmaanfall. Dette gjelder også personer med KOLS. Også friske luftveier er følsomme for kald innåndingsluft. Irritabiliteten øker ved fysisk aktivitet hvor mengden av kald luft mot slimhinnene blir stor. Dette kan utløse hoste, ubehag og dermed redusert ytelse. Det er gjort studier med bruk av Lungplus hos astmatikere ved flere spesialsykehus både i Skandinavia og USA.

Lungplus brukes i dag av personer med astma, KOLS og av idrettsutøvere, for å hindre irritasjon av luftveiene i kaldt vær. Den har en forebyggende effekt på luftveisubehag hos alle som har følsomme luftveisslimhinner. For personer med astma og KOLS betyr det økt frihet og livskvalitet ved at de kan bevege seg ute i kald, tørr luft.

Lungplus Extra er optimalisert for best varmegjenvinning og har moderat pustemotstand. Den er tilpasset et løpstempo ned mot 50 minutter per 10 km. Lungplus Extra benytter samme hylse som Lungplus Sport, men med en annen varmeveksler som gir enda mer varmegjennvinning enn Lungplus Sport.

Lungplus kommer også i to andre utgaver (Sport og Normal) slik at den passer alle utøvere fra barn til eldre under alle former for aktivitet.  De tre utgavene er designet for å optimalisere virkningsgrad mellom fukt og varmegjenvinning samt krav til pustemotstand. 

Lungplus har lang levetid. Den skylles enkelt under rennende vann etter bruk. Den kan rengjøres i oppvaskmaskin og tåler å kokes.

Lungplus gir større utbytte ved aktivitet i kaldt vær. Den vil gjøre det mulig å trene og belaste seg i kaldt vær uten økt irritasjon på luftveiene.